[Laiškas] / Pacas Antanas - Dubiskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1766)
1 laiškas apie priteistų išlaidų sumokėjimą Jakimavičiui. Minimi Trakai.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Pacas, Antanas; Trakai (Lietuva)