Bokšto gatvė - (:unkn) unknown (My University, 2016)
Nuotraukose: Bokšto gatvės bendras vaizdas, gatvės kiemai, namai ir namų vartai, Viešpaties Dangun žengimo ir Švč. Jėzaus Širdies bažnyčios nuo Bokšto gatvės.
Keywords: Fotografijos