Кассовая книга на записку расхода сумм по содержанию Виленскаго eврейскаго yчительскаго Института на 1875 год - (:unkn) unknown (My University, 1875)
Vilniaus žydų mokytojų instituto išlaidų registracijos knyga, patvirtinta direktoriaus ir pedagogų tarybos narių parašais.
Keywords: Vilniaus mokytojų institutas (žydų)