[Laiškas]. / P.Viškovskis - J.Kurčevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1820)
Prašo įpareigoti Čaplevskį, kad jis tvarkytų Adutiškio rekrutų perdavimą.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai