[Laiškai] / Chelchovskis (Chełchowski) Kazimieras - Juzefui Belinskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2016)
2 laiškai apie medicinos draugijai įteiktą rankraštį, Varšuvoje steigiamą liaudies mokyklą ir medicinos ratelį.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Chelchovskis (Chełchowski), Kazimieras; Bieliński, Józef, 1848-1926; Varšuva (Lenkija)