[Я, Николай Корыцкий,]... - (:unkn) unknown (My University, 1529)
Bielsko pavieto žemionio Mikalojaus Korickio raštas, kuriuo savo žemę Rogovo dvare parduoda Albertui Goštautui.
Keywords: Pergamentai; Bielskas (Lenkija)