[Laiškas] / Kliukas (Kluk) Kšištofas, gamtininkas, dvasininkas - Martynui Počobutui. - (:unkn) unknown (My University, 1787)
1 laiškas - padėka už paštu gautą Vilniaus universiteto diplomą, greičiusiai filosofijos daktaro garbės vardo.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus universitetas - Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Kluk, Jan Krzysztof, 1739-1796; Počobutas, Martynas, 1728-1810; Vilniaus universitetas