[Laiškas] / Jankovskis (Jankowski) M. - Kazimierui Kostrovickiui. - (:unkn) unknown (My University, 1779)
1 laiškas apie Sapiegai siunčiamą šaukimą į teismą dėl Konvališkės valdų.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Jankovskis (Jankowski), M.; Kostrovickis, Kazimieras