[Laiškas] / Pilcas (Piltz) Erazmas, publicistas, politikas - Juzefui Belinskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1892)
1 laiškas - atsisako žurnale "Kraj" spausdinti pastabas dėl Henriko Dimšos korespondencijos.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Piltz, Erazm, 1851-1929; Bieliński, Józef, 1848-1926